ftp.delorie.com/archives/browse.cgi   search  
Mail Archives: cygwin-apps/2000/06/09/04:59:30

Mailing-List: contact cygwin-apps-help AT sourceware DOT cygnus DOT com; run by ezmlm
list-help: <mailto:cygwin-apps-help AT sourceware DOT cygnus DOT com>
list-post: <mailto:cygwin-apps AT sourceware DOT cygnus DOT com>
Sender: cygwin-apps-owner AT sourceware DOT cygnus DOT com
Delivered-To: mailing list cygwin-apps AT sourceware DOT cygnus DOT com
Date: Fri, 9 Jun 2000 09:58:58 +0100
Message-ID: <1206-Fri09Jun2000095858+0100-starksb@ebi.ac.uk>
X-Mailer: emacs 20.6.1 (via feedmail 9-beta-7 I);
VM 6.75 under Emacs 20.6.1
From: David Starks-Browning <starksb AT ebi DOT ac DOT uk>
MIME-Version: 1.0
To: cygwin-apps AT sourceware DOT cygnus DOT com
Subject: Re: [s DOT prescott AT chem DOT usyd DOT edu DOT au: man.config]
In-Reply-To: <20000607154205.E16163@cygnus.com>
References: <20000606123155 DOT G1606 AT cygnus DOT com>
<573-Wed07Jun2000074521+0100-starksb AT ebi DOT ac DOT uk>
<20000607154205 DOT E16163 AT cygnus DOT com>

On Wednesday 7 Jun 00, Chris Faylor writes:
> On Wed, Jun 07, 2000 at 07:45:20AM +0100, David Starks-Browning wrote:
> >On Tuesday 6 Jun 00, Chris Faylor writes:
> >> Can anyone verify if this is true?  Does man not work "out of the box"?
> >
> >It works fine for me, too.  I've already written to this guy asking
> >for more details, I'll forward them if I get any useful information.
> 
> Thanks!
> 
> cgf

It turns out this was user error, not a problem with Cygwin.  He had
umount-ed /usr/lib immediately after installing Cygwin, because it
'seemed a little odd' to him.  So of course man didn't work.

I was thoroughly confused by his explanation in the email I cc'd to
this list.  I thought he had *fixed* the problem by umount-ing
/usr/lib, which of course made no sense to me at all!

Sheesh.  Glad that's sorted.

David

- Raw text -


  webmaster     delorie software   privacy  
  Copyright 2019   by DJ Delorie     Updated Jul 2019