ftp.delorie.com/archives/browse.cgi   search  
Mail Archives: cygwin-apps/2000/07/10/17:09:44

Mailing-List: contact cygwin-apps-help AT sourceware DOT cygnus DOT com; run by ezmlm
Sender: cygwin-apps-owner AT sourceware DOT cygnus DOT com
List-Subscribe: <mailto:cygwin-apps-subscribe AT sources DOT redhat DOT com>
List-Archive: <http://sources.redhat.com/ml/cygwin-apps/>
List-Post: <mailto:cygwin-apps AT sources DOT redhat DOT com>
List-Help: <mailto:cygwin-apps-help AT sources DOT redhat DOT com>, <http://sources.redhat.com/lists.html#faqs>
Delivered-To: mailing list cygwin-apps AT sources DOT redhat DOT com
From: michael-ring AT t-online DOT de (Michael Ring)
To: Chris Faylor <cgf AT cygnus DOT com>
Cc: cygwin-apps AT sourceware DOT cygnus DOT com
Subject: Re: vim-5.7-2 (Bugfix-version) available for testing
Date: Mon, 10 Jul 2000 23:12:18 +0200
Message-ID: <51bkmsk8u1v1matq2sjrchvmtmih161cao@4ax.com>
References: <tba7mssm164nmvl324dt37knq51q4dot3h AT 4ax DOT com> <20000705175943 DOT B4484 AT cygnus DOT com> <eec7msgntnbbbmf1okmqp9rvg9taigghl7 AT 4ax DOT com> <20000705182408 DOT D4211 AT cygnus DOT com> <39644EBC DOT 14C8CF9A AT cygnus DOT com> <79djms8bli4jn2cvbjpn3hu0siap1bua9n AT 4ax DOT com> <20000710112951 DOT A29646 AT cygnus DOT com> <9ctjmso3q277qeuoe1vimms00clp3lm3li AT 4ax DOT com> <20000710124155 DOT A7947 AT cygnus DOT com> <ujvjmson51e1orii2bea06it7hv6a71pkc AT 4ax DOT com> <20000710140049 DOT A15648 AT cygnus DOT com>
In-Reply-To: <20000710140049.A15648@cygnus.com>
X-Mailer: Forte Agent 1.8/32.548
MIME-Version: 1.0
X-Sender: 320032306730-0001 AT t-dialin DOT net
X-MIME-Autoconverted: from quoted-printable to 8bit by delorie.com id RAA12254

On Mon, 10 Jul 2000 14:00:49 -0400, you wrote:
>>Procedure entry point __cygwin_user_data not found in dll cygwin1.dll
>>
>>To make sure, I freshly installed cygwin from latest. Result is the
>>same.
>
>You need to rebuild your application with the latest version of
>libcygwin.a.  I just downloaded the libcygwin.a from the most recent
>snapshot.  The only occurrence of the string __cygwin_user_data is in
>the stub library export part.
>
>If you're seeing this error you must not have replaced our libcygwin.a
>with the most latest version.
>
>cgf

Here's what I have done in the last hour(s):

downloaded latest & erased my cvs dir & resynced 

rebuild cygwin1.dll (on NT) from an empty directory with 

../src/configure --prefix=/usr --exec-prefix=/

after that i renamed i686-pc-cygwin to /usr, moved /bin/libiberty.a to
/usr/bin

then i did 

grep "__cygwin_user_data" * | grep -v ":0"

in /usr/bin and /usr/lib

it found the text 5 times, 3 times in cygwin1.dll, 2 times in
libcygwin.a

After that I downloaded the latest snapshot from the snapshots
directory.

My test gave me 2 hits in libcygwin.a and 1 hit in cygwin1.dll

After having installed the snapshot I recompiled cvs. Still 3:2!


*****
Having different results does not make me feel happy.
Am I too stupid to rebuild snapshots or is there a bug inside of the
cygwin-makefiles ???
*****

After installing the snapshot from cygwin I rebuild vim.

This version now also runs in the old version of cygwin.

I will prepare the new package and put it in LATEST.

What a day!

Thanks for your help and sorry for wasting your time, Chis!

Michael

- Raw text -


  webmaster     delorie software   privacy  
  Copyright 2019   by DJ Delorie     Updated Jul 2019