ftp.delorie.com/archives/browse.cgi   search  
Mail Archives: cygwin-apps/2001/12/04/06:03:25

Mailing-List: contact cygwin-apps-help AT cygwin DOT com; run by ezmlm
Sender: cygwin-apps-owner AT cygwin DOT com
List-Subscribe: <mailto:cygwin-apps-subscribe AT cygwin DOT com>
List-Archive: <http://sources.redhat.com/ml/cygwin-apps/>
List-Post: <mailto:cygwin-apps AT cygwin DOT com>
List-Help: <mailto:cygwin-apps-help AT cygwin DOT com>, <http://sources.redhat.com/lists.html#faqs>
Delivered-To: mailing list cygwin-apps AT cygwin DOT com
Message-ID: <07cd01c17cb2$d4577990$0200a8c0@lifelesswks>
From: "Robert Collins" <robert DOT collins AT itdomain DOT com DOT au>
To: <cygwin-apps AT cygwin DOT com>, <cygwin-apps AT sources DOT redhat DOT com>
References: <05ae01c17c51$f129d3d0$0200a8c0 AT lifelesswks> <20011204114605 DOT K10634 AT cygbert DOT vinschen DOT de>
Subject: Re: setup snapshot
Date: Tue, 4 Dec 2001 22:00:04 +1100
MIME-Version: 1.0
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
X-OriginalArrivalTime: 04 Dec 2001 11:00:02.0018 (UTC) FILETIME=[D277E420:01C17CB2]

----- Original Message -----
From: "Corinna Vinschen" <vinschen AT redhat DOT com>
To: <cygwin-apps AT sources DOT redhat DOT com>
Sent: Tuesday, December 04, 2001 9:46 PM
Subject: Re: setup snapshot


> On Tue, Dec 04, 2001 at 10:26:31AM +1100, Robert Collins wrote:
> > I've uploaded a setup snapshot to
http://www.cygwin.com/setup-snapshots/
> > if anyone wants to try the latest and greatest code.
>
> I'm sorry, but your snapshot as well as building from HEAD (I tried
both,
> native as well as linux-x-cygwin cross building) keep crashing right
after
> I've choosen my mirror site.

Grrr. Thats frustrating.

> There's a difference in behaviour though.
>
> If I choose a mirror which is in the official mirror list, it seems to
> download setup.ini first before crashing while when choosing "Other
URL"
> and typing a mirror name, it crashes as soon as I press the return
key.
>
> This happens on a XP Prof box trying to update and on a XP HE box
trying
> to install from scratch (I cleaned the registry, the install root and
> the local package directory before each try).

Works for me. Sorry, but unless you can give me a little insight into
the fault you're seeing I can't fix this. Can you get a meaningful bt
from your compiled code?

Rob

- Raw text -


  webmaster     delorie software   privacy  
  Copyright 2019   by DJ Delorie     Updated Jul 2019