ftp.delorie.com/archives/browse.cgi   search  
Mail Archives: cygwin-apps/2002/02/27/08:19:30

Mailing-List: contact cygwin-apps-help AT cygwin DOT com; run by ezmlm
Sender: cygwin-apps-owner AT cygwin DOT com
List-Subscribe: <mailto:cygwin-apps-subscribe AT cygwin DOT com>
List-Archive: <http://sources.redhat.com/ml/cygwin-apps/>
List-Post: <mailto:cygwin-apps AT cygwin DOT com>
List-Help: <mailto:cygwin-apps-help AT cygwin DOT com>, <http://sources.redhat.com/lists.html#faqs>
Delivered-To: mailing list cygwin-apps AT cygwin DOT com
Date: Wed, 27 Feb 2002 08:22:44 -0500
From: Jason Tishler <jason AT tishler DOT net>
Subject: A couple of setup.exe nits
To: Cygwin-Apps <cygwin-apps AT cygwin DOT com>
Mail-followup-to: Cygwin-Apps <cygwin-apps AT cygwin DOT com>
Message-id: <20020227132244.GA1144@hp.com>
MIME-version: 1.0
User-Agent: Mutt/1.3.24i

I found the following nits with the current setup.exe:

1. setup.exe no longer responds to Windows messages during postinstall.

I noticed this because one of my postinstall scripts did a
SendMessage(HWND_BROADCAST, ...) which caused a deadlock situation.
I changed to PostMessage() to workaround the problem.  Note that Task
Manager also indicates a status of "Not Responding".

2. /etc/setup/installed.db indicates files end with ".bz2" regardless of
   their true suffix.

I don't know if this will cause problems or not, but I found it
disconcerting.

Jason

- Raw text -


  webmaster     delorie software   privacy  
  Copyright 2019   by DJ Delorie     Updated Jul 2019