ftp.delorie.com/archives/browse.cgi   search  
Mail Archives: cygwin-apps/2002/05/15/08:34:33

Mailing-List: contact cygwin-apps-help AT cygwin DOT com; run by ezmlm
Sender: cygwin-apps-owner AT cygwin DOT com
List-Subscribe: <mailto:cygwin-apps-subscribe AT cygwin DOT com>
List-Archive: <http://sources.redhat.com/ml/cygwin-apps/>
List-Post: <mailto:cygwin-apps AT cygwin DOT com>
List-Help: <mailto:cygwin-apps-help AT cygwin DOT com>, <http://sources.redhat.com/lists.html#faqs>
Mail-Followup-To: cygwin-apps AT cygwin DOT com
Delivered-To: mailing list cygwin-apps AT cygwin DOT com
Date: Wed, 15 May 2002 08:32:52 -0400
From: Christopher Faylor <cgf AT redhat DOT com>
To: cygwin-apps AT cygwin DOT com
Cc: cygwin-apps AT cygwin DOT com
Subject: Re: setup releases
Message-ID: <20020515123252.GC11699@redhat.com>
Reply-To: cygwin-apps AT cygwin DOT com
Mail-Followup-To: cygwin-apps AT cygwin DOT com
References: <FC169E059D1A0442A04C40F86D9BA7600C60BD AT itdomain003 DOT itdomain DOT net DOT au>
Mime-Version: 1.0
In-Reply-To: <FC169E059D1A0442A04C40F86D9BA7600C60BD@itdomain003.itdomain.net.au>
User-Agent: Mutt/1.3.23.1i

On Wed, May 15, 2002 at 05:36:33PM +1000, Robert Collins wrote:
>The last couple of setup.exe uploads you've done have been faulty in
>one way or another - linked against cygwin1.dll, not stripped.

I've already explained why I linked against cygwin.  IMO, your configury
is badly BADLY broken, at least for cross builds.  It is probably broken
for native builds, too.

The not stripping was obviously an oversight.

When I was making setup releases, I had my own procedures for uploading
things.  Your moving of the repository broke that for me, however.  That's
ok.  I didn't anticipate that I'd be making releases again.

It is my preference not to make setup releases.  I'm not going to sit around
and watch people complaining about problems for days without trying to help,
however.

cgf

- Raw text -


  webmaster     delorie software   privacy  
  Copyright 2019   by DJ Delorie     Updated Jul 2019